13. 1. 2016

Kdo jsou (asi) Pomalé kulky

Jak už jsem několikrát zmínil, není vůbec jednoduché najít informace o Pomalých kulkách. Jsou to vždy jen útržky, které pak skládáme do výsledné mozaiky. Někdy kousek chybí, jindy naopak máme kousků víc a nevíme který je správný a který můžeme zahodit.
Přesto si myslíme, že už známe celé osazenstvo Pomalých kulek.
Hlavou oddílu je Mirek Dlužín. moudrý chlapec, který si neustále něco půjčuje. Hlavně peníze. Zatím jsme nevypátrali žádnou informaci o tom, že by něco vrátil. Ale zřejmě to bude jen chyba dat. Chlapec, který by nevracel věci, které si půjčuje by přeci nemohl být vedoucím party.
Jeho zástupcem je Jarka Mattelka nebo Jarek Mentolka nebo někdo jiný. Pokud by to byl Mattelka, tak by to byl hoch, který má nejraději hračky od Jana Ámose Mattela.
Do skupiny zřejmě patří i Jindra Houska, nebo Karel Knedlík. Případně Láďa Hruška. Zde bohužel opravdu tápeme. Jisté je jen, že dotyčný má příjmení týkající se jídla.
Také u dalšího člena si nejsme jistí jeho jménem. Jde nejspíše o Evžena Zelenku známějšího pod přezdívkou Zelenáček. Ale může to být i Libor Čolek alias Stydlín případně Červenáček, neboť se na veřejnosti styděl a vždy velmi zčervenal. Málo pravděpodobné je, že by danou osobou byl takzvaný Červiváček. Přesto to nemůžeme zcela vyloučit.
Zato u posledního člena jsme si naprosto jisti, že šlo o Rychlonožku. Sice v některých zdrojích se objevuje jako Rychlovozík případně jako Rychloponožka, ale je to, dle našeho odborného názoru, vždy ta samá osoba.
Sami vidíte, že naše informace stále nejsou dokonalé, ale i tak začínáme mít o Pomalých kulkách jasnější představu. Naše pátrání nekončí. Jakmile zjistíme další podrobnosti, dáme vám vědět.

doctor H

Žádné komentáře:

Okomentovat